Plasti Dip що е то?

          

      Plasti Dip е иновативен продукт, който не е много добре познат в България, тъй като тепърва стъпва на пазара у нас. Полезните качества на този продукт са изключително много, и той ще бъде от полза за множество хора, сега ще Ви запознаем с него, с това какво представлява, за какво и къде се използва, каква е неговата полезност за Вас и т.н.

 

      Plasti Dip се използва за боядисване на различни предмети и повърхности. Може би „боядисани” не е точната дума. По-скоро Plasti Dip се нанася върху повърхностите и образува синтетично гумено покритие, като по този начин ги предпазва от различни външни влияния, които могат да ги увредят.

 

Нанасянето на Plasti Dip е изключително лесно – може да бъде направено чрез директно потапяне на предмета, да бъде нанесен с пистолет за боядисване, или с помощта на четка. А полезностите на продукта са толкова много – той предпазва повърхностите от корозия, влага, киселини и основи, електронепроводим е, като може да бъде използван и за по-добър захват. Така например, ако някой от инструментите, с които работите се пързаля в ръцете Ви, може да нанесете Plasti Dip върху дръжката му, и по този начин ще решите проблема с изплъзващите Ви се инструменти. 

 

      А знаете ли колко устойчиви и дълготраен е Plasti Dip? Дори при екстремални метеорологични условия той няма да стане чуплив, няма да се напука, и няма да се наруши целостта му, защото е разтеглив от 300 до 400 %. Изключително гъвкав, Plasti Dip издържа на температурни амплитуди от – 34 до + 93 градуса по Целзий. Тази негова устойчивост , и способността му да се разтегля изключително много, гарантира неговата дълготрайност. Покритието издържа от 3 до 5 години, като през този период, повърхността върху която е нанесен Plasti Dip, е защитена.

 

      Най-вероятно, сега в главите Ви изниква въпросът „Къде може да се прилага универсалното синтетично гумено покритие Plasti Dip?”. Сега ще Ви кажем, отговорът е „Навсякъде!”. Независимо дали предметът който искате да защитите е изработен от стъкло, метал, пластмаса, дърво, гума, бетон или някакъв друг материал – Plasti Dip е еднакво подходящ за нанасяне върху всичко, което се сетите. За да сте на 100 % сигурни че Plasti Dip действа, и няма да възникнат проблеми след използването му, ние Ви препоръчваме да направите проба на място, което не се вижда.

 

      Plasti Dip може да бъде използван вкъщи, в автомобилната индустрия, в гаража, електротехниката, за различни хобита, и навсякъде другаде, където е необходимо. Plasti Dip набира голяма популярност, и то с висока скорост, така че съвсем скоро ще се превърне в новият хит в автомобилния тунинг. Той може да бъде използван както за боядисване на джанти и отделни декоративни лайсни, така и за целия автомобил.

 

      Поддръжката на повърхностите защитени с Plasti Dip е изключително лесна. Повърхността, която  е била изложена на различни климатични влияния години наред, трябва да бъде измита, за да се премахне замърсяването от нея. Подсушава се и се нанася ново покритие от Plasti Dip. Вторият слой Plasti Dip ще се слее с първия, като по този начин, животът на защитното покритие се удължава.

 

      Веднъж използвали Plasti Dip , Вие ще се убедите сами в неговите полезни качества, и ще видите как ще започнете да го използвате постоянно и навсякъде. Синтетичното гумено покритие Plasti Dip е Вашият нов помощник във всяка работа.    

FAQ

Абонамент за бюлетин

Къде използвате Plasti Dip?

Коли и мотори
Електроника
В къщи и градината
Хоби
Друго
Гласувай