Всички продукти

Още продукти

 
38.80 лв.
 
 
30.00 лв.
 

Аксесоари » Клей комплект за полиране на автомобил

Клей комплект за полиране на автомобил
Каталожен номер: CL1
25.00 лв.
Няма наличност 
Описание:

       Комплект за поддържане на външният и вътрешният вид на автомобила.

 

Използва се за поддържане на оригиналната боя на вашият автомобил за  възможно най-добър блясък.


Състои се от: 
• DETAILERS CHOICE POLISH & CLEANER 950 МЛ ОТ SIMONIZ USA
• 180 Г. КЛЕЙ БАР – 3M

SIMONIZ DETAILERS CHOICE POLISH & CLEANER 950 МЛ

 

 

 

     Simoniz Detailers Choice е 2 в 1 лесен за употреба лубрикант и същевременно полиране на вашият автомобил. На силиконова основа, не съдържа токсични химикали и е безопасен за използване върху всякакъв вид автомобилни покрития. Оставя гладка нестатична повърхност. 


     Detailer’s Choice е идеален за финално нанасяне върху стъкло, хром, карбон както върху интериорни и екстериорини пластмаси. Лесно допринася за подобряването на цялостният вид на автомобила. 
При употребата му с клей той лубрикира и в същото време и полира.

     Използването на клей за поддържане боята на вашият автомобил в най-добър вид. Принципа на работа, е че извлича замърсяванията от микро драскотини оставяйки нищо друго освен чиста повърхност. Клеят ще премахне прилепналите замърсители, който остават дори след измиване включително и тези замърсителите, които не се виждат с невъоръжено око. След използване на клей вашата боя ще остане с повърхност гладка като стъкло, подготвена за нанасяне на защитни слоеве върху нея. Можете да използвате клеят не само върху автомобилната боя, но и върху стъкло, джанти, фарове, стопове и много други. 

Начин на употреба:

 

1. Отрежете 1/3 част от клея. Махнете опаковката само на парчето, което ще използвате и започнете да мачкате. Моделирайте докато придобие полска, кръгла форма. Приблизително 2 см дебелина. 
2. Започнете да плъзгате клеят по предварително измитата кола с движеният напред и назад (никога кръгообразни). Използвайте минимален натиск. Средоточете се с върху един детайл. Използвайте Detailers Choice за да държите повърхността върху, която работите винаги мокра.
3. Когато повърхността на клеят се замърси просто го прегънете на две и пак го оформете. 
4. След употреба го измийте на течащата вода. Един клей може да бъде използван два – три пъти в зависимост от това колко е била замърсена колата. 
5. Поставете използваният клей в чаша с вода, а неизползваната част сложете в торбичка като изкарате въздухът от нея за да не съхне. 

ВАЖНО!!! Ако изпуснете клеят на земята по-добре го изхвърлете защото ще са полепнали по него малки камъчета, който след това ще одраскат боята.

 

Купувачите, които разглеждат този продукт, разглеждат още:

 
37.20 лв.
 
30.00 лв.
 
204.00 лв.
 
37.20 лв.