Блог

МЕЧТАТА НА ЕДНО БОЛНО МАЛКО МОМИЧЕ
29 Октомври, 2013

 

 

            Емилия Палмър е едно малко момиче, което страда от сериозна белодробна болест. Нейната мечта, винаги е била да се вози в розово Ламборджини, шофирано от телевизионната звезда Ричард Хамънд.

 

            Дори и да звучи невероятно, все пак, мечтата на Емилия се превръща в реалност. Един ден, звездата от  „Top Gear” се появи на вратата на момичето, за да я вземе и да направят една обиколка с колата на нейните мечти. Целият епизод беше заснет на видео и качен в You Tube, в четвъртък, от Rays of Sunshine.

 

            Организацията, която помогна за сбъдването на мечтата на Емилия, дойде след като майката на момичето се свърза с тях, и им сподели мечтата на дъщеря си.

 

            Въпросното Ламборджини, първоначално беше бяло, но в последствие беше пребоядисано в розово, за да може мечтата на момичето да се осъществи изцяло. За преобразяването на колата, съществена роля изигра употребата на Plasti dip. Според великобританска медия, Ламборджинито е дарение от H.R. Оуен, и пребоядисана от Luxury car shop Yiannamize.

 

          

            След като цветът на колата беше променен, автомобилът бе транспортиран с хеликоптер, до родния град на Емилия. „Няма да повярваш какво ни очаква там” – каза Ричард Хамънд на момичето, когато отиде в дома й да я вземе.

 

 

           Когато Емилия видя автомобила изпадна в шок и ужас. По-късно, Емилия и Ричард вече бяха в колата, и очакваха разрешение за „излитане”. Двамата дълго обикаляха града с розовото Ламборджини.

 

 

            В края на деня, Ричард Хамънд каза, че Емилия е заслужавала всичко това. Майката на момичето пък, сподели че дъщеря й е прекарала един страхотен ден.

 

            „Това беше фантастичен ден, който ние ще запомним. Благодарни сме на Rays of Sunshine, както и на всички, които се ангажираха, за да помогнат, да сбъднем мечтата на  Емилия”, каза още майката на болното момиче.

            

 

 

 
Изсточник: https://goo.gl/PbQbvY
« Обратно